Idei glam pentru noul an. Cadouri pe care să (ți) le faci la început de 2022

Shopping Therapy - DesignTherapy

cadouri 2022

Abia a trecut Crăciunul, dar vremea lucrurilor glam e în toi. E o perioadă în care ne permitem puțină strălucire, ceva mai multă visare și facem planuri. Iar planurile sunt mai mereu îndrăznețe. Nu am auzit prea multă lume că visează să-și facă în anul ce vine (indiferent care este el) o casă în bej, ci mai degrabă că-și dorește o piesă statement – un tablou, un fotoliu, o baie ce ar face să pălească orice SPA. Cam așa și cu lucrurile pe care ni le dorim chiar și pentru noi. E momentul pentru bijuteria aceea scumpă, pentru perechea de pantofi pe care o visăm de un an, chiar și pentru stiloul acela cu care visezi că-ți vei schimba cariera. E vremea viselor, a schimbărilor, a dorințelor glam. Despre care vorbim mai jos. 

Ceramică

Eu aș începe cu ceramica. O cană specială. Un set de cafea mai special. Ceva care să-ți bucure începutul de zi și care să te facă să te simți… precious. Printre brandurile pe care le urmăresc cu drag și cu interes, pentru că aș putea spune că am devenit oarecum colecționară de astfel de piese minunate, se numără Mica Cera, Alina Ceramics, Sandra Berghianu, Căsuța cu Cerdac, dar nu numai. 

Bijuterii

Sigur, există tot felul de variante pentru bijuterii. Dincolo de cele de autor, mi se pare tare interesantă colecția nouă Pandora. Un brand de altfel cu bijuterii de serie, dar cu o componentă personală încă de la început, mizează pe imaginația Generației Z și lansează Pandora ME. O colecție specială, relansată de mai mulți artiști la nivel mondial și inspirată de lumea muzicii, a culturii online și a modei, promite să încalce regulile fiind în special dedicată Generației Z. Oferind o multitudine de moduri de a purta – de la declarații solo la stiluri suprapuse și look-uri în straturi – bijuteriile sunt practic unice, reprezentând o combinație de elemente.

Metalele combinate includ argint 925, amestecuri unice de metale placate cu aur roz de 14k și placate cu ruteniu. Perlele de cultură de apă dulce și emailurile vibrante adaugă detalii extrem de importante, în timp ce legăturile de cuvinte, simbolurile și medalioanele de colecție fac cadourile să fie unice – perfecte pentru persoanele creative și îndrăznețe, care le poartă.

Colierele cu lanț de zale personalizabile sunt disponibile într-o gamă de forme și finisaje metalice care pot fi aranjate cu verigi expresive, pandantive și medalioane – sau pot fi asociate cu perle de cultură de apă dulce pentru un cadou clasic, dar inedit.

Biroul de acasă

Poate mai puțin obișnuit și cu siguranță nu te-ai gândi în primul rând la glam când îl vezi, însă te asigur că poate fi un cadou cât se poate de prețios. Fie că ți-l faci ție sau cuiva drag. Este vorba de un spațiu de lucru care să respecte principiile ergonomiei, potențând astfel productivitatea și creativitatea. De exemplu, chiar dacă nu la asta te-ai fi gândit când ai început să citești acest articol, o investiție cât se poate de oportună având în vedere noul context de pe piața muncii este un scaun Herman Miller. 

Cu prețuri pornind de la aproximativ 2.000 de lei, fie că vorbim de Verus, Sayl, Mirra, Cosm, Embody sau Aeron, scaunele Herman Miller sunt perfecte pentru cei ce petrec mai mult de 1-2 ore/zi la birou. Reglajul fin care respectă linia corpului și principiile ergonomiei te vor scuti de multe neplăceri și mai ales dureri de spate.  

Le găsești la Workspace Studio, unic partener și distribuitor Herman Miller în România, alături de alte piese de mobilier și accesorii ce fac orele de lucru mult mai plăcute. 

Voi ce cadouri mai glam vă veți face în noul an? 

Foto main: Adobe Images

Share This Post!