Îți place designul nordic? Iată de unde te poți „aprovizona”

Shopping Therapy - DesignTherapy

designul nordic la Design&After

Designul nordic ne place. Pentru că este simplu, dar nu auster. Este glam, dar fără a epata. Este confortabil, fără a fi voluminos. Nu degeaba țările nordice sunt mai fericite. Acum ceva vreme scriam despre două branduri foarte faine, pe care îmi doream mult să le găsesc și în România, covoarele superbe de la Lorena Canals și decorațiunile de la Normann Copenhagen. Ei bine, de săptămâna aceasta, ele sunt disponibile și l a noi, la Design&After. 

La un an de la lansare, Design&After prezintă pe piața de design interior din România 6 branduri noi: &tradition, Bolia, Cloudnola, Lorena Canals, Normann Copenhagen și Vluv. De la simple accesorii și corpuri de iluminat, până la mobilier pentru camera de zi și covoare, cele 6 branduri sunt gata să-ți transforme căminul într-o poveste în care designul nordic este personajul principal

Despre branduri:

&tradition este un brand danez lansat în 2010, ce îmbină perfect meșteșugul cu arta și forma cu funcționalitatea, reușind să reinventeze materialele, tehnicile de lucru și formele obișnuite ale mobilierului. În ceea ce privește coloristica, brandul este unul curajos, utilizând un mix de culori îndrăzneț, ce oferă obiectelor un caracter unic.

designul nordic la Design&After

Bolia mizează pe faptul că designerii își pun sufletul în colecții, astfel făcându-le unice cu fiecare atingere și privire. Mobilierul scandinav marca Bolia este realizat manual din materiale prime neprelucrate, cu o deosebită atenție la detalii și cu grijă față de mediu. Filosofia lor Heart of everything that we do se citește în fiecare obiect, iar cel mai important material folosit este dragostea pentru frumos și design.

designul nordic la Design&After

Cloudnola este specialist în ceasuri stilate, cu o alură vintage, dar, în același timp, cu un design modern. Designerii Cloudnola combină materiale de calitate într-o formă remarcabilă, de la un concept clasic la unul proaspăt și contrastant care depășește cele mai noi trenduri.

designul nordic la Design&After

Lorena Canals proiectează și produce manual covoare din 100% bumbac, care pot fi spălate la mașină și care conțin anti-alergeni. Lorena Canals îmbină nevoile unui stil de viață modern în fiecare produs în parte. Designul nordic nu a fost nicicând mai ușor de pus în practică.

designul nordic la Design&After

Normann Copenhagen este un brand de design scandinav a cărei misiune este să creeze produse originale și inovative într-un design cât mai simplu și contemporan. Este cunoscut pentru producția de mobilier, corpuri de iluminat, textile și accesorii pentru casă.

designul nordic la Design&After

Inspirat din designul mingilor medicinale, VLUV a redefinit acest obiect adăugând accesorii stilistice și huse din materiale confortabile, făcând din aceste mingi o adevărată piesă de design interior. VLUV folosește materiale de calitate superioară, cum ar fi lână merinos, piele ecologică și țesătură din poliester și este un element perfect pentru ședere atât acasă, cât și la birou.

Despre Design&After

designul nordic la Design&After

Magazin de design interior cu obiecte, mobilier și cadouri, acesta cuprinde peste 3.000 de produse, inclusiv, în exclusivitate pe piața din România, obiecte semnate GreenGate, Ib Laursen și Maileg. Toate colecțiile sunt disponibile atât online, cât și în showroom-ul din Mihai Eminescu 50-54, în apropiere de Piața Romană. Găsești aici deschis de luni până vineri între 10:00 – 19:00 și sâmbăta, de la 11:00 la 16:00.

Share This Post!