Îţi place să mergi la picnic? Cum să faci asta cu stil

Shopping Therapy - DesignTherapy

Week-endul ce tocmai s-a încheiat am vrut să petrecem cât mai mult timp afară. Nu am putut părăsi Bucureştiul din motive obiective, aşa că am decis să mergem la picnic în parc. Uşor de zis, greu de făcut, mai ales când trebuie să iei după tine o mulţime de ustensile şi vase, nu doar pentru tine, ci şi pentru copil, care are nevoie de mâncare proaspătă, nu prea caldă, nici prea rece… De aceea, când am ajuns acasă, am început să caut coşuri de picnic. Şi am găsit câteva variante nu doar practice, ci şi foarte şic, aşa că ţi-e mai mare dragul să mergi la picnic oricând şi oriunde.

Aşa am ajuns pe site-ul iLux.ro. Pe lângă o mulţime de accesorii, cadouri pentru casă şi multe altele, am găsit o colecţie întreagă de coşuri de picnic, pentru două, patru, şase sau chiar opt persoane, din răchită, rezistente şi cu o mulţime de lucruri folositoare astfel încât să ai o experienţă cât mai plăcută.

Ce mi-a plăcut la coşurile de picnic de la iLux.ro: 

  1. Designul. Din răchită împletită, dar mai ales cu o căptuşeală superbă. Unul dintre coşuri are un design floral, altul de catifea în culoarea pământului, altul o căptuşeală marină…
    cos_picnic_6_persoane_marine_1
  2. Funcţionalitatea. Mi se par extrem de practice. Totul are un loc, tacâmurile sunt puse cu grijă în compartimente speciale, la fel şi vesela, totul cât mai compact astfel încât să ai suficient spaţiu pentru toată mâncarea pe care vrei să o iei cu tine. În plus, unele coşuri au un compartiment frigorific. Ideal pentru noi, care trebuie să luăm şi mâncarea copilului, mai sensibilă la variaţiile de temperatură.
    cos_picnic_4_persoane_etoile_1
  3. Calitatea. Tacâmuri din inox, pahare de sticlă, farfurii de ceramică. Adio, plastice care se rup, se îndoaie! Aşa da picnic confortabil.
    cos_picnic_4_persoane_palais_royal_2

În plus, îmi plac elementele surpriză. Unul dintre coşuri are o pătură cu un strat termoizolant, astfel încât să te bucuri de o ieşire în natură chiar dacă a plouat, altul are tocător, iar lista poate continua.

Ţie îţi place să mergi la picnic?

Share This Post!