Last minute. Cadouri de 8 martie, de designer

Shopping Therapy - DesignTherapy

E 8 martie, dar cred că vremea unui cadou frumos nu este trecătoare. Să zicem însă că ai de cumpărat un cadou şi vrei să fie special, perfect, dar nu ai timp să mai cauţi prin magazine. Nu-i nimic. De aceea am făcut noi asta şi am ales câteva cadouri la un preţ rezonabil şi absolut spectaculoase. 

Eşarfe perfecte

Nu am exagerat când am spus perfecte. Vorbim despre o mătase incredibil de fină, de un design semnat de unul dintre favoriţii mei în domeniu – Hamid Nicola Katrib -, de un finisaj impecabil, pe care îl mai vezi doar la branduri de top, precum Hermes sau Dior. Fiecare model de eşarfă este scos în ediţie limitată. Doar 30 de bucăţi preţioase. De ce una dintre ele să nu fie a ta? Dacă nu ai timp să comanzi online, le găseşti în showroomul Dacia24 de la aceeaşi adresă.

Preţ: de la 320 lei.

Pachete vesele şi delicioase

Dacă bugetul tău este mediu şi vrei să faci un cadou care va desena un zâmbet pe chipul destinatarei, atunci trebuie să treci pe la Design&After. Aici vei găsi combinaţii tare simpatice la preţuri prietenoase. De exemplu magneţi şi vaze speciale, fondue şi termos înflorat, bomboane delicioase şi pahare retro pentru limonadă. Sunt doar câteva exemple, selecţia este mult mai generoasă. Găseşti toate aceste minunăţii la magazinul de pe strada Mihai Eminescu 50-54, aproape de Piaţa Romană.

Preţ: de la 100 lei

Cadou cu iz de primăvară

Nimic nu spune primăvară şi „la mulţi ani” mai frumos decât nişte flori. Dacă vrei să fie nemuritoare, poţi să le alegi pe cele pictate. Cum ar fi cele de pe genţile Lyria. Fie că vorbim de genţi practice, precum cele poştaş, de altele mai elegante sau de indispensabilele clutchuri, poveştile pictate de arhitecta Armina Popeanu sunt unicat. Şi tare speciale, este suficient să le priveşti ca să te îndrăgosteşti de ele. Dar nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, convinge-te. Le găseşti online aici, dar şi în showroomul Dacia24 de la Piaţa Romană.

Preţ; de la 219 lei

Şi da, neapărat flori!

Sunt indispensabile în această zi. Nu-ţi recomand să te opreşti la un colţ de stradă, ci mai degrabă să apelezi la profesionişti. Cum ar fi Floria. Mie îmi place tare mult acest buchet cu anemone, însă poţi alege orice combinaţie. Li da, sunt mai frumoase în realitate decât pe site. Eu prefer Floria în stradă de pe Câmpineanu, în apropiere de Universitate, dar te poţi opri şi la Piaţa Dorobanţi.

Preţ: tu stabileşti bugetul

Share This Post!