Lucruri care îţi fac viaţa mai uşoară acasă

Shopping Therapy - DesignTherapy

De câte ori nu te-ai gândit că viaţa ta ar fi mai uşoară dacă ai avea la îndemână ustensilele potrivite? De la „gadgeturi” pentru casă până la lucruri simpatice, fără de care poţi trăi, dar nu prea vrei. Cum ar fi maşina de spălat vase. Sau un ondulator care să te scutească de mersul la coafor. Ei bine, azi despre aceste lucruri vorbim. 

Aspirator performant

Nu ştiu dacă mai ţineţi minte că, la un moment dat, am căutat un aspirator. Bun. Foarte bun. Că D. nu se încurcă atunci când vine vorba de ascuns fulgi de porumb prin toate cotloanele sau de gătit cu făină musai integrală prin toată casa. Am ales ceva, nu mai contează ce, e un aspirator vertical, care e fain, dar nu e ce ne trebuie. Aşa că am reînceput căutările. Şi sunt convinsă de ce am găsit la Rowenta şi anume Rowenta Compact Power™ Animal Care

Noi nu avem animale de companie, însă câteva dintre caracteristicile aspiratorului sunt convingătoare şi pentru familiile de copii. Pentru că: tehnologia cu două niveluri de filtrare separă eficient praful de aerul aspirat, captând chiar și cele mai mici particule, astfel încât 99,98% din praf este filtrat şi 2. există un filtru de spumă amplasat chiar în fața motorului și un al doilea, situat la evacuare,  care asigură şi curățarea prafului emis în timpul aspirării.

Mai este o chestie faină la sacul Hygene+. Caracteristicile lui fac ca filtrele să nu se încarce niciodată de praf, aşa că nu este nevoie să le schimbi. Ce îi place soţului meu pragmatic este faptul că aspiratorul este reparabil timp de 10 ani! Deci nu o să ne căutăm alt aspirator şi anul viitor.

Ceva pentru mine

Dar nu doar lucrurile strict legate de casă îţi fac viaţa mai frumoasă. De exemplu, eu întotdeauna mi-am urât părul. E fin, moale, drept. Evident că aş vrea să aibă volum şi să fie ondulat. Nu se poate. Aşa că viaţa mea este mai simplă de când apelez la trucuri gen sarea de păr (da, există aşa ceva) de la Balmain, pe care o iubesc pentru că îmi îngroaşă firul de păr şi îl face mai uşor de coafat decât orice spumă. Dar, pentru că acesta nu este un site de beauty, nu insist.

În schimb vă spun ce am găsit la Rowenta.  Pentru volum, bucle elastice, natural looks şi strălucire, că nimănui nu-i place un păr tern, există câteva trucuri: placa Premium Care Brush&Straight, peria rotativă Premium Care Brush Activ, ondulatorul Premium Care Steam Curler  și uscătorul de păr Premium Care Silence AC. Pe ultimul nu îl am şi nu l-am testat, dar din descriere pare o chestie foarte faină şi cred că o pun pe lista de achiziţii.

Ceva pentru EL

Ştiu că voi naşte controverse, însă, la modul cel mai serios, ustensilele de bucătărie performante, faine, sunt pentru EL, pentru soţul meu cu un talent nativ în bucătărie (da, ştiu, sunt norocoasă). Deci ne plac (şi mai ales îi plac) vasele din gama Ingenio de la Tefal, care sunt de-a dreptul geniale. Le poţi băga fără grijă în cuptor datorită mânerelor detaşabile, beneficiază de tehnologia thermo-spot, sunt foarte uşor de curăţat (asta mă interesează pe mine, că mie îmi revine această sarcină). Noi mai avem şi alte produse din gama Tefal acasă (tigăi, blendere etc) şi suntem mulţumiţi de durabilitate în primul rând. Altele au cedat repede.

Acestea fiind spuse, vă doresc să vă faceţi o viaţă cât mai uşoară acasă cu lucrurile pe care le iubiţi! 

Share This Post!