24 de lucruri superbe pentru casă care costă mai puțin de 100 de lei

Shopping Therapy - DesignTherapy

Am observat zilele trecute că unul dintre magazinele mele preferate are reduceri. Multe. Și destul de consistente. Cunoscând brandurile respectiv, unele chiar sunt chilipiruri pe care nu trebuie să le ratezi. Așa că iată, am adunat câteva dintre ele. Ah, da, la Design&After le găsești, iar printre brandurile la reducere găsești Bloomingville, House Doctor, Lubech, Greengate, IB Laursen și multe altele. 

Vaze la reducere

Sunt superbe, iar aici am pus doar câteva, dintre cele mai scumpe. Prețurile pornesc însă de la 18 lei. Găsești prețurile de la reducere în descrierea fiecărei imagini. Mie îmi plac enorm cea cu auriu și cea albastră. Evident, am pus în coș una dintre cele de mai jos. Pe cea roz însă.

Nu știi ce să faci cu atâtea vaze? Păi ai putea să faci asta, iar acestea sunt doar câteva idei, adevărul este că poți face nenumărate combinații cu cât de multe piese există acum la Design&After, doar la reducere:

Pentru masă

Sunt o mulțime de lucruri la reducere din categoria veselă și ustensile de bucătărie. Am ales mai jos câteva piese din colecția Fleur, pentru că sunt superbe. Se combină perfect cu cele din colecția Alice, de la Greengate, bleumarin.

Pentru bucătărie, evident, la reducere

Bine, nu că vesela nu ar putea intra în această categorie. Dar să zicem că aici am adunat piese diferite, din categorii conexe. De la suportul pentru vase până la vasele pentru cuptor, toate își pot găsi loc în casa ta, mai ales că acum chiar au un super-preț.

Pentru copii

Aici am pus doar câteva lucruri, însă sunt o mulțime de reduceri la stickere și decorațiuni, litere pentru casete luminoase, postere și multe altele. Eu am luat setul pentru prânz și perna cu baloane. Mda, perna am luat-o pentru mine, dar nu recunosc nimic!

Pentru organizarea casei

Din nou, o mulțime de lucruri faine, gata să se integreze în orice amenajare. Eu am făcut câteva achiziții din piese de mai jos, de aceea mi-a fost ușor să le selectez, însă pe site găsești mult mai multe. Toate la reducere, evident.

Evident, nu sunt doar piese sub 100 de lei disponibile. Sunt o mulțime de lucruri faine, cum ar fi corpuri de iluminat sau mic mobilier, care au o reducere substanțială. Mi-a cam rămas gândul la un puf din catifea albastră… pe care mi-l cam doresc. Nu poți să-i rămâi indiferent, pentru că arată așa:

reducere design after

Ei, ce ziceți? Nu-i așa că v-am făcut chef de shopping pentru casă?

PS: Design&After se află pe Mihai Eminescu, nr. 50-54, la doi pași de Piața Romană, la parterul unei clădiri care are și locuri de parcare în față. Sâmbăta este deschis între 11.00 și 16.00, iar în timpul săptămânii găsiți deschis până la 19.00. Pe online e deschis non-stop, desigur 🙂 

 

Share This Post!

2 Comments

  • Cameră Montessori cu buget redus: amenajare completă cu 1.500 de lei | DesignTherapy martie 30, 2019 at 4:42 pm

    […] până acum, este de 1.383 de lei. O sumă decentă. Evident, în toate aceste amenajări interioare, nu vom trece chiar tot. Mai vin tot felul de decorațiuni, jucării, accesorii. Noi de exemplu […]