Vrei să-ţi renovezi casa? Unde găseşti mobilă ieftină şi faină

Shopping Therapy - DesignTherapy

În urmă cu doi ani şi un pic, una dintre prietenele mele bune se muta din garsoniera de 38 de metri pătraţi de la Piaţa Iancului într-un apartament cu trei camere, 90 de metri pătraţi, într-un complex rezidenţial. Ei bine, după bucuria mutării a venit şocul… mobilării. Cum din garsoniera în care locuia în chirie a plecat cu hainele şi vasele, s-a trezit în faţa unui apartament frumos, imens şi… gol. Aşa că ne-am pus pe căutat mobilă. Multă, bună, dar şi ieftină, că bugetul familiei fusese deja afectat de rata pe 30 de ani la apartament. Aşa am ajuns la Lem’s. 

Am descoperit atunci unul dintre producătorii români de mobilă, care în ultimii ani s-a dezvoltat de altfel foarte mult. Pe vremea aceea avea mai puţine magazine, acum însă reţeaua este extrem de extinsă. Am intrat  într-un magazin Lem’s după multe aventuri, vizite în magazine cu preţuri prohibitive pentru bugetul nostru, am fost chiar şi în Ghencea la imensele depozite de mobilă. Găseai peste tot câteva ceva, fără însă să găseşti acel „ceva”.

mobila lems

La Lem’s, în care am intrat fără prea multe aşteptări, după o zi de colindat magazinele, am fost plăcut impresionaţi de varietatea produselor, dar mai ales de raportul calitate – preţ. Am plecat de acolo cu mobila pentru living: o combinaţie de bibliotecă, comodă media, rafturi şi spaţii de depozitare, canapea de trei locuri, un fotoliu, o măsuţă de cafea; cu un set de masă şi scaune pentru bucătărie; dar şi cu un dormitor foarte fain. Astăzi, toate aceste piese de mobilier arată la fel de bine ca în ziua în care au fost livrate şi aranjate în casă. În ciuda faptului că prietenii mei au un toddler jucăuş, care trage de toate sertarele şi împărştie mâncarea oriunde numai nu în gură. Aşa am ajuns la concluzia că Lem’s este un brand cinstit.

Iar zilele acestea am descoperit că Lem’s are o campanie de super reduceri de până la 55% la toate produsele, aşa că am zis să vă împărtăşesc câteva dintre lucrurile faine pe care le-am găsit, iar unele testat, în magazinele lor. Eu am o pasiune pentru canapele, aşa că iată un model foarte fain, în linii moderne, perfect pentru un interior în stil industrial, dacă păstraţi acest print. Sau unul clasic, dacă alegeţi o combinaţie mai „cuminte”. Sunt o mulţime de opţiuni pentru acest colţar extensibil, pe structură de lemn de fag, deci foarte rezistent. Preţurile pentru această canapea, în funcţie de finisaj, variază între 2.211 lei şi 2.283. Fotoliile asortate pornesc de la 874 lei, preţuri mai mici cu 30% decât în mod obişnuit. Atenţie, asta doar în luna iulie! Mai multe preţuri şi modele găsiţi aici.

canapea Lem's

Mobilă Lem’s pentru living

Pentru zona de zi există o mulţime de variante, cu preţuri care pornesc de la 975 de lei. Ce mi se pare util este faptul că îţi poţi configura singur mobilierul de living având la dispoziţie multe produse din aceeaşi gamă. Prin urmare, chiar dacă ai nevoie de un ansamblu de 150 cm lăţime sau de unul de 400 cm, te descurci de minune cu oferta Lem’s. Aici este livingul New York, minimalist, disponibil în combinaţii multiple de culori, iar varianta aceasta costă 5118 lei, având o reducere de peste 1200 lei.

Am mai găsit şi nişte măsuţe de cafea foarte faine, în stil minimalist, care mi-au plăcut foarte mult şi care au un preţ mic, mic, mic. Măsuţa Solaris costă 930 de lei:

… iar preferata mea, Noto, costă 678 de lei. V-am spus că sunt preţuri mici! Mai multe modele găsiţi aici.

Mobilă Lem’s pentru dormitor

La capitolul dormitor există o mulţime de opţiuni. Comode, noptiere, şifoniere şi, evident, paturi. Vi-l arăt pe cel mai excentric, care este de altfel confortabil şi practic (are spaţiu de depozitare generos):

pat Lems

Dar ce mi se pare foarte fain este felul în care îţi poţi compartimenta şifonierul. Pentru că nu toţi avem cameră specială pentru dressing şi, vrem – nu vrem, trebuie să ne mulţumim cu un şifonier. Aşa că trebuie să ne organizăm foarte bine. Cam aşa:

sifonier lems

Mai multe piese de mobilier pentru dormitor găsiţi aici.

Recunosc, sunt impresionată de mobila creată în fabrica Lemet din Câmpina, mai ales că sunt fan produse bune româneşti. Şi, este o mobilă pentru toate gusturile şi toate buzunarele, inspirată de români şi pentru români, cum spun chiar cei de la Lem’s. Nu uita că reducerile Lem’s de până la 55% ţin toată luna iulie, aşa că ai timp să vizitezi magazinele Lem’s din toată ţara. O listă completă ai aici

Share This Post!