Mobilier de grădină, la reducere. Idei simple şi de efect

Shopping Therapy - DesignTherapy

În plină vară, suntem cu gîndul la a sta cât mai mult afară, fie că vorbim despre  propria grădină, despre plajă sau piscină, despre un parc sau, de ce nu, o pădure. Partea bună este că marii retaileri de profil au început campaniile de reduceri deja, iar unele piese sunt chiar la preţ de chilipir. Dar să lăsăm vorba lungă şi să trecem la fapte că poate vă trezesc pofta de shopping!

JYSK 

Are o gamă largă de produse la reducere, printre care şi mobilier de grădină. Pentru outdoor există campanii avantajoase, dar şi alte categorii de produse au acum preţuri mai mici. Întorcându-ne la ale noastre, puteţi cumpăra de aici un hamac cu 50 de lei, un scaun rabatabil extrem de confortabil cu 300 de lei şi o umbrela cu ancoră şi tot ce vă trebuie cu 800 de lei, preţ redus de la 1299 lei.

MOBEXPERT 

La Mobexpert găsim, mai ales la Outlet, mereu preţuri bune la anumite produse. Acum, magazinul are o campanie de reduceri cu până la 30%. Mie mi-a plăcut un set cu balansoar, care costă 1.156 de lei, sau cel cu şezlonguri, la 2.708 lei.

EVOhoreca

Aici găsiţi în mare parte soluţii profesioniste, însă cu siguranţă puteţi găsi lucruri extrem de interesante şi pentru zona rezidenţială. Cum ar fi acest şezlong-baldachin, care acum costă 3.329 lei.

IKEA 

La Ikea nu găsiţi neapărat reduceri, însă nu putem discuta despre mobilier outdoor fără magazinul suedez. Am selectat doar trei produse, foarte faine: canapeaua de trei locuri, care costă puţin peste 1.700 de lei, şezlongul şic şi confortabil, la 180 de lei, şi un hamac cu suport, care costă 485 de lei.

PRAKTIKER

Să nu uităm nici de Praktiker. Chiar dacă nu se numără printre primele mele alegeri când vine vorba de cumpărături pentru casă, Praktiker are câteva capitole la care excelează. Iar dacă aveţi nevoie de un balansoar, găsiţi la ei, la 399 de lei, redus cu 100 de lei faţă de  preţul iniţial.

Sper că v-am convins că în weekendul ce vine merită să daţi o raită prin magazine, cine ştie ce oferte mai prindeţi!

Share This Post!

8 Comments

 • Patricia Lidia iunie 26, 2017 at 8:24 pm

  Mulțumesc pentru idee, datorită articolului am dat o fugă la Jysk după un sezlong. Sunt tare incantată! O să îl vedeți în pozele mele, eu citind in curte, la soare!

  • DesignTherapy iunie 27, 2017 at 10:22 am

   MA bucur sa aud asta! Abia astept!

 • Julia iunie 26, 2017 at 9:07 am

  Foarte interesant articolul! Trebuie sa revizitez Ikea pentru Hamac. Thanks for the tips 😉

 • valentina iunie 26, 2017 at 8:28 am

  Util articolul!

  • DesignTherapy iunie 27, 2017 at 10:23 am

   Multumesc! Va mai asteptam cu alte articole, sper, la fel de interesante!

 • Mihaela iunie 25, 2017 at 8:15 pm

  Foarte interesant si util articolul! Chiar voiam sa imi cumpar un hamac pentru curte.

  • DesignTherapy iunie 26, 2017 at 7:58 am

   Mulţumim! Vă mai aşteptăm şi cu alte idei 🙂