#MondayMotivation. 5 decoruri fabuloase care să te inspire

Shopping Therapy - DesignTherapy

Primul gând astăzi a fost „ce bine că nu merg la şcoală!”. Însă, într-un fel, lunea cu toţii mergem la şcoală. Fie că şcoala este birou sau un job pe care îl faci de acasă. Şi uneori, mai ales într-o zi caldă de septembrie, când ai vrea mai degrabă să stai pe un şezlong pe o plajă pustie, avem nevoie de inspiraţie. Şi motivaţie. Aşa că asta încerc să vă ofer azi. 

Decorurile luxoase au darul de a te binedispune. Nu trebuie să investeşti o avere în biroul tău, fie el acasă sau nu. Este însă suficient să adaugi acel quelque chose care te va face să vibrezi. Stimularea creativităţii este o componentă esenţială pentru aproape orice job. Iată câteva exemple, din stiluri diferite, care îţi pot face cu ochiul:

pinterest-via-instagram

d6b173c20a21f4cf24bca4a8156cc0e7

ultralinx

countryliving

bocadolobo-com

Mie, personal, îmi plac birourile cu linii clare, bine definite, din materiale naturale. Nu-mi place sticla, prefer de o mie de ori lemnul. De aceea, recomand cu încredere birourile de la Ikea din gama Lisabo. Au blatul din furnir de frasin şi picioarele din lemn masiv de mesteacăn. O combinaţie perfectă, caldă, la un preţ mai mult decât decent, 590 de lei.

lisabo-ikea

Dar dacă bugetul îţi permite, îţi recomand şi o vizită la UbiKubi, unde vei găsi biroul Atelier. Din stejar masiv, cu linii clare, simple, elegante, este o variantă de lux – 1.545 Euro – care însă merită toţi banii. Mai ales că designul este semnat de Dragoş Motica, un talent absolut recunoscut la nivel internaţional.

ubikubi-atelier-desk

Dincolo de birouri, după cum spuneam, ambientul este unul esenţial dacă îţi doreşti să fii creativ. Alege accesorii funky precum cele de la Creativesc:

suport-birou-caseta-retro

Sau glam, cum găseşti la Zara:

Tapetul este de asemenea important şi te poate ajuta să delimitezi elegant spaţiul de lucru, în cazul în care lucrezi de acasă.

Biroul tău cum arată?

Share This Post!