Must see: noile colecţii funky de la Creativesc

Shopping Therapy - DesignTherapy

Când mă întreabă cineva despre decoraţiuni pentru casă/birou, dar mai funky, de cele mai multe ori pentru un cadou, mă gândesc în primul rând la Creativesc. Este un magazin micuţ în comparaţie cu concurenţa, însă foarte bine şi clar structurat. Iar acum a devenit şi mai interesant, odată cu noile colecţii lansate. 

Vlad Teioşanu, despre care am mai scris aici, este un tip foarte fain. Iar Creativesc este gândit după chipul şi asemănarea lui. Se simte aerul fresh, tineresc cu care abordează businessul. Aici am găsit prima hartă răzuibilă (evident că avem şi noi una!), dar şi ceasul în formă de lună (absolut genial, trebuie să-i luăm unul şi lui D., doar să se prindă ce e luna).  Acum a venit rândul unor noi favorite. „Avem decoraţiuni şi accesorii pentru cei care vor o casă cu o atmosferă homey, pentru cei care iubesc stilul industrial, pentru cei care preferă designul nordic – curat, minimalist – sau obiecte într-o notă retro, ce amintesc de anii ce au trecut”, spune Vlad Teioşanu. Să le vedem în detaliu, nu?

Home La Ville

Este o colecţie „cuminte”, care îmbină lemnul şi ceramica, are un aer uşor cottage, foarte simpatic, păstrându-şi însă amprenta fresh. Iată câteva mostre:

Industrial Design

Preferatul lui Vlad. Şi al meu de altfel. Dar e imposibil să nu te îndrăgosteşti:

„Cel mai mult  îmi plac lustrele cu design industrial. Mi se potriveşte cel mai bine stilul acesta şi îmi plac formele şi materialale acestea dure, neşlefuite sau în aparenţă neprelucrate, nefinisate”, a mai adăugat Vlad.

Retro Memories

Cred că toată lumea devine puţin nostalgică la un moment dat. Iar decoraţiunile din această colecţie sunt perfecte pentru cadouri funky.

„Am lansat aceste noi colecţii pe diferite stiluri de amenăjaăi interioare pentru a oferi posibilitatea clienţilor noştri de a-l alege pe cel care îi reprezintă. Rămanem pe această nişă, a obiectelor cu design creativ, însă avem acum mai multe posibilităţi din aceeaşi gamă, pe acelaşi concept. Poţi integra decoraţiunile şi accesoriile mai bine, pentru un design interior unitar”, a mai adăugat tânărul antreprenor.

Sper că aceste colecţii v-au plăcut la fel de mult şi că veţi vizita Creativesc cât de curând. Cu siguranţă vă veţi amuza şi data viitoare când sunteţi în căutare de ceva fain şi la un preţ rezonabil, ştiţi unde să căutaţi.

Foto: Creativesc.ro

Share This Post!