Noul catalog IKEA şi zeci de pagini de inspiraţie

Shopping Therapy - DesignTherapy

Zilele trecute s-a lansat şi în România catalogul IKEA 2017. O mulţime de lucruri interesante, aşa cum mă aşteptam, printre care o bucătărie mică-mică, dar care este extrem de practică şi costă incredibil de puţin, canapele noi, o colecţie nou-nouţă inspirată din designul tradiţional suedez, un balansoar nou… Dar mai bine vă arăt, nu?

unnamed (4)

IKEA aduce ca noutate un conţinut editorial în catalogul său. 13 poveşti cu şi despre design care ne arată că aşteptările sunt una, realitatea este alta. De fapt acesta este şi noul motto propus de compania suedeză pentru acest an: „Adio, aşteptărilor!”. Adică nu contează dacă nu ai 6 scaune la fel la masă. Invitaţii pot sta şi pe jos dacă se simt bine. Este doar un exemplu, însă în paginile catalogului veţi găsi mai multe.

„Pentru noi, la IKEA, așteptările pot fi de mai multe feluri. Gătitul poate fi o aventură plină de posibilități: poți să stai în pijamale și să cânți o baladă rock de să te audă toți vecinii. Poți să gătești cu pasiune, fără presiune, chiar dacă ingredientele ajung pe podea. Cinele cu prietenii se pot lua pe canapea, în fața televizorului. Scaunele nu mai sunt obligatorii, nici măcar la masa de Crăciun, dacă pentru toți cei prezenți contează mai mult cu cine și nu ce mâncăm”, a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România la lansarea catalogului.

Ce mi-a plăcut în noul catalog IKEA?

Faptul că este mai bine structurat. Am apucat să-l răsfoiesc pe fugă, însă informaţia mi s-a părut mai bine organizată, deci este un plus.

Mi-a plăcut şi faptul că avem mai multe noutăţi:

Şi preferata mea, bucătăria despre care vă ziceam la început şi care costă 390 de lei. Plus 99 de lei căruciorul:

unnamed (1)

Mi-a plăcut că şi la capitolul accesorii s-a îmbogăţit oferta cu câteva lucruri noi (yes, I’m a sucker for baskets and boxes).

Mi-a plăcut că au scăzut preţurile la câteva dintre produsele mele preferate.

Mi-a plăcut că soluţiile de amenajare propuse se adresează tuturor vârstelor şi buzunarelor.

Mi-a plăcut că designerii de la IKEA merg uneori în casele clienţilor să petreacă împreună câteva zile şi să înţeleagă astfel ce nevoi au consumatorii.

Ce nu mi-a plăcut? Că n-am apucat să răsfoiesc catalogul până la capăt. Aşa că am de gând să rezolv chiar acum această problemă astfel încât să vă arăt şi alte lucruri interesante, cât de curând. Oricum, noul catalog IKEA va ajunge şi la uşa voastră repede, repede, iar noile produse şi preţuri vor fi disponibile în magazin începând cu 1 septembrie.

Fotografii: IKEA

 

Share This Post!