Organizarea dressingului: (cel puțin) 3 accesorii care vă vor salva timp și bani

Shopping Therapy - DesignTherapy

organizarea dressingului

De ceva vreme căutam niște balamale pentru un dulap achiziționat în urmă cu câteva luni. Stă săracul cu o ușă lipsă ca o băbuță știrbă. Și pentru că suntem cu toți datori cu o apucătură OCD, nu am mai suportat să-l văd așa și am intrat pe niște grupuri de mobilier second-hand doar-doar voi găsi balamalele vânate. Nu le-am găsit. În schimb am găsit o soluție: la MAM Bricolaj găsești balamale compatibile. Habar n-aveam că, odată ajunsă în magazin, voi mai găsi o mie de alte lucruri interesante pentru organizarea dulapurilor și nu numai!

Așadar am ajuns la MAM Bricolaj. Recunosc, era prima dată, deși știu de existența magazinului de la deschiderea lui, în 2011. Balamalele-minune erau chiar lângă departamentul de organizare al dressingului prin urmare… one thing led to the other. Și așa am găsit coșuri, sisteme glisante pentru pantaloni, tricouri, cravate, rafturi pentru pantofi și multe altele.

De ce un dressing organizat înseamnă economie la buget

Un dulap/dressing bine organizat înseamnă achiziții cumpătate și valoaroase. Prin urmare nu aruncați câteva umerașe și gata, totul este gata. Pentru cei ce au dressing înalt, liftul de haine este o soluție excelentă. Poți să cobori totul la nivelul tău, ai acces la toate hainele și păstrezi spațiul de jos pentru a organiza foarte bine restul garderobei și accesoriile. Nu vei mai rata nicio bluză, nicio pereche de pantaloni.

organizarea dulapului
Liftul de haine, o soluție la îndemână și dacă ai înălțimea unui gnom, ca mine
organizarea dulapului
Pentru pantofi

Sisteme pentru organizarea pantalonilor

Așa, ziceam de pantaloni. Să descopăr sistemul de organizare al acestora a fost wow pentru mine. Pentru că eu îl folosesc și la fuste, dar să nu mai spuneți. Când am instalat un astfel de sistem în dressing a fost inițial pentru pantalonii soțului. Însă mi s-a părut atât de fain de folosit încât mi-am instalat și eu un astfel de sistem glisant și-l folosesc și pentru pantaloni, și pentru fuste.

organizarea dulapului
Pantaloni, dar și o mulțime de alte lucruri, de la bluze, lenjerie, prosoape, ce vreți voi
organizarea dulapului
Cum ziceam…

Sertare glisante cu… de toate!

Sertarele glisante sunt perfecte pentru a organiza lenjeria intimă, dar și tricouri, pulovere sau alte piese care nu se șifonează. Eu folosesc un astfel de sertar pentu tot ce înseamnă bluze, organizate după metoda Kon Mari. Așa le văd pe toate, încap foarte multe și sunt și păstrate destul de bine (nu mă omor după călcat la 6.30 dimineața, dacă înțelegeți ce vreau să spun).

organizarea dulapului
Și sunt doar câteva dintre variante…

Accesorii organizate, ținute wow

Și… preferatul meu, sertarul pentru organizarea accesorilor. În primul rând trebuie să adori atingerea catifelată. Da, știu, nu asta e ideea, dar este incredibil de frumos acest sertar. Și mai ales util. Poți pune ceasuri, bujuterii, curele, eșarfe. Toate au un loc al lor și le vezi pe toate odată. Așa că dimineața nu mai cauți minute în șir cerceii aceia cu perlă pentru a sfârși plecând fără ei pentru că nu-i găsești. Nici soțul tău nu te mai întreabă a 7-a oară unde e cureaua neagră cu cataramă mică pentru că… e chiar acolo, la locul ei. Life saver, vă spun!

organizarea dulapului
Pam-paaaam!

Vă mai las aici câteva imagini cu ce am găsit la MAM Bricolaj – inclusiv câteva coșuri ce te pot ajuta la organizat spațiul, deși ele sunt de fapt de la departamentul Bucătărie. Eu, de exemplu, le folosesc pentru a pune șosetele groase, mănușile, chestii pe care nu le folosesc decât ocazional. Vara le schimb cu costumele de baie. Stau la îndemână, sub hainele de pe umeraș, care lasă suficient spațiu.

Și vă invit și pe Instagram ca să vedeți tot ce am găsit la MAM Bricolaj și cum am ajuns să petrec 3 ore într-un magazin unde am intrat pentru MAAAAXIM 5 minute. Ah, și nepărat trebuie să ajungeți pe la ei pentru că au super promoții la sistemele de organizare. Sau măcar să intrați pe site, aici: https://webshop.mam-bricolaj.ro/acasa

PS: La MAM găsiți o gamă complexă de produse, accesorii pentru bucătărie, adezivi, balamale, Pal-uri, blaturi, canturi, chiuvete, console, cuiere, electrice, electrocasnice, mânere, MDF, picioare pentru mobilier și mese, profile aluminiu, saltele, somiere, scaune, mese, paturi, sisteme dressing, sisteme sertare, sisteme de ridicat, uși de interior, vopsele. Sunt peste 10.000 de articole, iar alte 8.000 sunt disponibile pe comandă.

Foto: Adobe Images, Arhivă personală

Share This Post!