Organizarea produselor de make-up și câteva tips&tricks învățate de la specialiști

Shopping Therapy - DesignTherapy

Știu cât de ușor este să cădem în capcana produselor de make-up. Sunt frumoase, sunt folositoare, multe au ambalaje care ne iau ochii și, mai mult, cu siguranță primiți multe cadou. Pe lângă cele pe care le cumpărați. Și uite că atunci când vine vremea rujului X dimineața grăbită se transformă într-o căutare a acului în carul cu fân. Iată și motivația articolului de azi 🙂

Eu am învățat the hard way – în traducere: cu nervi, bani cheltuiți și înfățișări de speriat – că less is more. Mai ales în produsele de îngrijire a pielii și de make-up. Adică mai bine folosesc 2-3-4 produse care mi se potrivesc decât să testez 1.000.

De exemplu, folosesc o singură paletă de farduri, și aceea primită cadou. O singură paletă de blush. Am un singur tub de mascara, o singură pudră, și aceea translucidă. Excelez la fond de ten, unde am… două. Unul lejer, pentru zile la fel de lejere, și unul serios, pentru zile când trebuie să arăt mai tânără și mai odihnită decât sunt până seara.

Evident, sunt o excepție. Cele mai multe femei au mult mai multe produse. Recomandarea nr. 1 în organizarea lor este să… scăpați de ele. Ce nu folosiți, a expirat, nu vi se potrivește perfect nu are ce căuta în trusa voastră. Serios. Este o pierdere de spațiu, timp, bani, energie să le păstrați în ideea că poate le veți folosi. Iar pentru restul, puteți folosi astfel de metode de organizare:

Folosește doar ce ți se potrivește

Am învățat să-mi cumpăr exclusiv produsele care mi se potrivesc (am testat fonduri de ten scumpe și foarte scumpe până m-am întors la al meu), din surse cât mai de încredere (mă îndrept mai ales spre produse profesionale) și despre care pot să-mi vorbească specialiști (în special cosmeticiene). 

Așa am ajuns, de exemplu, la produsele Skyendor, pe care le găsiți în saloanele GETTS. De curând, Skeynodor a lansat un concept revoluționar în domeniul înfrumusețării pielii, care îndeplinește visul oricărei femei: Skin Care Make Up, o nouă gamă de machiaj pentru îmbunătațirea pielii, care oferă imediat un ten perfect, conținând în același timp ingredientele active de care pielea are nevoie pentru a-și păstra strălucirea pe termen lung. 

Rutina ta de make-up câte produse presupune?

Vitamin C Hydra Comfort Foundation este ideal pentru pielea normala sau uscata. Acesta contine un complex de ingrediente hidratante si nutritive, dar si Vitamina C care ofera luminozitate pielii. Cu SFP 20, este disponibil în 4 nuante. Formula “Never Dry” a bazei de machiaj Vitamin C Brightening Matte Fondation ofera aspectul de machiaj proaspat aplicat pe tot parcursul zilei. Acesta are o acoperire inalta si un finisaj mat, perfect pentru tenul mixt si gras.

Age Preventing Foundation este recomandat pentru persoanele cu pielea matura. Machiajul fluid cu acoperire medie-înalta contine Vitamina C, extract de alge si un complex hidratant care ofera hidratare si imbunatateste fermitatea pielii. Textura proaspata isi lasa o senzatie imediata de hidratare, acopera imperfectiunile si uniformizeaza nuanta. Primerul Hyaluron Filler Base îmbunatateste si prelungeste vizibil rezultatele machiajului. Formula sa include acidul hialuronic care are un puternic efect hidratant si umple liniile fine. Acesta este recomandat pentru toate tipurile de piele si are o nuanta universala. Prețurile pentru aceste produse variază de la 125 la 175 lei. 

Phenomenon Mascara, de care m-am îndrăgostit, ofera un efect de gene false, lasandu-le mult mai definite si mai groase. Aplicatorul de dimensiune mare, 3 cm, are o periuta elicoidala special conceputa pentru efectul de gene false. Fibrele mai scurte învelesc genele una cate una, iar spatiul dintre ele contine o doza de produs pentru extravolum. Preț: 97 de lei. 

Voi ce produse ați integrat în rutina de make-up?

Share This Post!