Cum să compartimentezi spațiul. Fără meșteri, fără bătaie de cap

Shopping Therapy - DesignTherapy

Știți că mie îmi plac soluțiile simple, cum ar fi să prinzi tablouri pe pereți fără bormașină, despre care am scris aici. În aceeași idee, m-am bucurat să descopăr că, mai nou, pot construi pereți fără meșteri, fără bătăi de cap. Bine, e vorba de panouri despărțitoare, nu vă imaginați că m-am pus pe cărat cărămizi. Și cum anul acesta pentru toți spațiul din casă a fost uneori insuficient, mai ales când fiecare membru al familiei are o activitate diferită de făcut, iată!

Conform unui studiu realizat de Brico Dépôt, 71% dintre respondenți și-au folosit casa pentru activități de birou, educaționale, culturale sau de relaxare/sport.

Pe de altă parte, 28% dintre ei au început să lucreze de acasă ca urmare a pandemiei. 57% își doresc să facă acest lucru în continuare, full time sau parțial, inclusiv după relaxarea restricțiilor.

În acest context, 28% au realizat lucrări de reamenajare a casei pentru a crea spații cu o utilitate multiplă, care să răspundă mai bine noilor lor nevoi. Și ce a făcut compania? A scos un produs care să vină în întâmpinarea acestor nevoi: panouri despărțitoare.

panouri despartitoare

Delimitarea simplă și rapidă a spațiului

Astfel, gama Alara permite clienților să delimiteze spațiul dintr-o cameră și să îl personalizeze potrivit necesităților întregii familii. Adică loc de joacă pentru copii, birou, sală de clasă sau de sport. 

Montarea panourilor despărțitoare Alara se face simplu și rapid, fără a apela la o echipă specializată de meșteri sau a transforma casa în șantier. Gama cuprinde o varietate de accesorii și modele de pereți despărțitori cu și fără ferestre. Sunt din lemn natur, transparenți sau albi, care pot fi personalizați în funcție de preferințe.

Pot fi vopsiți în culoarea favorită – iar aici pot confirma că găsiți la ei și o mulțime de culori fenomenale. Se pot adăuga rafturi sau panouri de plută − posibilitățile sunt nenumărate. 

panouri despartitoare

Produsele sunt disponibile aici. Ziceți voi că nu v-a venit cheful de renovat cu aceste panouri despărțitoare atât de simplu de montat! 

panouri despartitoare

Share This Post!