Picnic de 1 Mai? Am făcut o listă!

Shopping Therapy - DesignTherapy

Se apropie un weekend, poate primul dintre cele prelungite din acest an când vom avea parte doar de soare şi temperaturi aproape de vară. Aşa că vom petrece afară mult timp. Noi ne-am gândit să organizăm un picnic, însă imediat ce ne-am împrietenit cu ideea, mi-am dat seama că avem de făcut nişte cumpărături. Picnic, picnic, dar cu stil, nu-i aşa? Şi iată ce am pus pe listă:

Coşul de picnic

Adică să începem cu începutul. Urăsc să mănânc în farfurii de plastic cu tacâmuri care se rup. Aşa că prefer varianta mai elegantă a „trusei” de picnic. Tacâmurile şi farfuriile sunt, de obicei, de inox, respectiv din porţelan, dar chiar şi varianta din plastic este ok, atât timp cât acesta este unul tare, nu de tipul celui de unică folosinţă. De asemenea, vesela din bambus este o variantă excelentă, chiar mult mai practică. Dacă vă place să luaţi masa des în natură, atunci vă sfătuiesc să investiţi într-un coş de picnic. Găsim la eMAG, la 269 de lei, acest coş de picnic pentru patru persoane, care conţine inclusiv un tirbuşon:

Alte variante, de două şi patru persoane, la iLux.ro. Recunosc, sunt preferaţii mei în materie de coşuri pentru picnic pentru că aduc produse de la Les Jardins de la Comptesse, specializaţi în producţia acestora. Preţurile pentru modelele selectate sunt 390, respectiv 680 lei. Rucsacul este o variantă pentru cei mai practici sau care urcă des pe munte şi costă 490 lei.

Cea mai ieftină variantă, dar foarte simpatică, este de la Fabulous Baskets. Costă 129 de lei, însă doar coşul, cu bordura simpatică din material textil.

Grătarul

Dacă nu poţi concepe un picnic fără grătar, cei de la Design&After au o variantă simpatică, aş zice chiar elegantă de grătar. Costă 210 lei, fiind la reducere. Deci it’s a must!

Confort sporit

Dacă tot stăm la soare, pe iarbă, nu avem niciun motiv să nu ne bucurăm de tot confortul. Am găsit tot la Design&After o saltea tare simpatică. Este de plajă, dar este la fel de plăcută şi la picnic. Costă 372 de lei şi este o nebunie!

Ceva delicios pentru un picnic perfect

Cred că definiţia picnicului ar trebui să includă delicatesele servite în natură. O tartină îmbogăţită cu un sos pesto mai special, cu fenicul sau ghimbir, pancakes cu dulceaţă aparte cum ar fi caise cu usturoi, o salată stropită cu ulei cu trufe sau un ketchup artizanal sunt câteva detalii care fac diferenţa. Alături de brânzeturi fine, fructe proaspete şi decorul corespunzător, evident.

Tot la Design&After le găsiţi, iar preţurile pleacă de la 22 de lei.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care eu le-am pus pe lista mea. Voi ce aţi mai adăuga? Ne vedem la picnic! 

Share This Post!