Prea devreme pentru Crăciun? Nu și dacă ajungi la IKEA

Shopping Therapy - DesignTherapy

colecții de crăciun

Mai sunt doar 59 de zile până la Crăciun. Dar de câteva săptămâni în magazinele IKEA sunt deja disponibile câteva dintre colecțiile de Crăciun. Unele piese le veți recunoaște de anii trecuți, însă, cu siguranță, vă veți bucura de surprize. Lăsând gluma deoparte, nu-i așa că e mai bine să nu alergi prin magazine aglomerate, printre rafturi pe jumătate goale, cu doar câteva zile inainte de Crăciun? De câțiva ani, mi-am făcut un obicei din a face listele de cadouri din octombrie, așa că am timp să iau totul în tihnă, la un preț decent și fără cumpărături impulsive. Valabil și pentru decorurile de Crăciun, despre care povestim mai jos. 

Varmer, o colecție cu aer personal

IKEA a invitat 2 familii de designeri, din două părţi diferite ale lumii — Suedia și Kenya — pentru a crea o colecţie de sărbători care să facă din acest sezon unul și mai special. VÄRMER este o colecţie cu adevărat personală, care a avut ca punct de plecare și inspirație propriile familii şi viaţa de zi cu zi. Astfel, indiferent dacă îți vei petrece sezonul de iarnă jucându-te în zăpadă sau te vei bucura de soarele tropical, colecția VÄRMER are de toate pentru toată lumea, indiferent de locul în care sărbătoriți.

VÄRMER aduce piese de mobilier și decorațiuni (dar nu numai) atrăgătoare, atemporale și funcționale, concepute pentru toate tipurile de sărbători, dar mai ales, pentru a sărbători timpul petrecut împreună.

Colecția VÄRMER este acum disponibilă în ambele magazine IKEA și online.

Vinterfest – sărbătoare cu adevărat

Decorarea casei pentru sărbători poate fi un proces destul de personal. Fie că îți place abordarea stilului minimal, cu filozofia specifică „mai puțin înseamnă mai mult”, sau strălucirea sărbătorilor de iarnă, colecția aduce câte puțin din fiecare stil, pentru toate gusturile.

Colecția de iarnă din acest an este inspirată de modalități moderne de a sărbători și de a reuni oamenii. Pe măsură ce vei descoperi colecția, vei găsi forme vesele, îndrăznețe, ce provin din moștenirea scandinavă, care este simplă, dar bogată în modele. Colecția vorbește prin materialele sale sustenabile, nuanțele fresh de roșu, albastru și neutre. VINTERFEST este acum disponibilă în ambele magazine IKEA și online.

Vintersaga, bunătăți cu gust de Crăciun

Sigur că în 9 din 10 cazuri când ajung la IKEA mă opresc și la zona alimentară. Iar dulciurile de Crăciun sunt din octombrie pe rafturi, ceea ce mă bucură. Aș fi fericită cu adevărat dacă s-ar mai renunța la zahăr, dar nu le poți avea pe toate… 

Așadar, sunteți pregătiți pentru Crăciun? AMR 59…

Share This Post!