Pregătiri de Crăciun. De unde poți să-ți iei brazi, cât costă și ce mai găsești fain prin magazine

Shopping Therapy - DesignTherapy

brazi de craciun

Mai e aproape o lună până la Crăciun și next to nothing până începem cumpărăturile de sezon. E vremea să scoateți carnețelele și să începeți să faceți liste, ca să nu intrați în criză cu câteva zile înainte de Crăciun când totul e mai scump, magazinele sunt pline, iar produsele de sezon sunt pe jumătate epuizate. Iată câteva variante pentru bradul de Crăciun și decorațiuni. Am mers pe varianta magazinelor mari, pentru că mi se pare o alegere safe (noi am cumpărat brad de la Brico Depot anii trecuți și a fost foarte ok, dar și de la Magazinuldebrazi.ro – brazi frumoși și ieftini).

Hornbach – brazi de la 49 lei și instalații luminoase

Brazii naturali pornesc de la 49 lei – 1,1 – 1,5 metri. Bine, mai sunt și câteva variante mai ieftine, dar se referă la brăduți decorativi, cu înălțimea de 30 cm. Artificiali, desigur. Un brad la ghiveci, similar ca înălțime, costă 100 de lei. 

Printre noutățile din acest an în magazinele Hornbach se numără și figurinele gonflabile de mari dimensiuni sau brazii artificiali cu o înălțime de peste 4 metri. Toate acestea se adaugă unui sortiment bogat de decorațiuni, plante și mai ales brazi naturali sau artificiali, de diverse dimensiuni, care însumează peste 1.000 de produse dedicate Crăciunului.  Hornbach dispune și de o gamă variată de articole speciale pentru decorarea grădinilor. 

Bradul cel mai ieftin de la Hornbach e chiar simpatic

Leroy Merlin – brazi de la 37 de lei și tichete pentru returnarea lor

Retailerul francez este singurul jucător din piața de bricolaj care derulează o campanie de responsabilizare socială prin care susţine reutilizarea brazilor. După perioada sărbătorilor de iarnă, românii sunt încurajaţi să nu arunce bradul uscat, ci să-l ducă la Leroy Merlin. Pentru fiecare brad returnat, clienții primesc un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei.

Aici am găsit brazi naturali cu prețuri pornind de la 37,90 lei, iar un brad artificial similar ca înălțime costă 55 lei. De la același preț pornesc și brazii la ghiveci. Un brad de 2 metri costă 119 lei. Și pare să arate foarte bine. Un brad artificial destul de bogat cu înălțimea de 150-180 metri costă 149 lei. Mie mi-au plăcut și variantele reinterpretate, precum cea de mai jos:

brazi de craciun
Varianta aceasta minimalistă rezolvă și problema decorațiunilor și a spațiului

Brico Depot – brazi de la 30 de lei și decorațiuni simpatice

În online, cel puțin, nu a apărut oferta de brazi naturali, iar cei artificiali pornesc la Brico Depot de la 30 de lei. Înălțimea este de 90 cm. Mai degrabă niște brăduți decorativi, pentru birou. Unul de 1,5 metri costă 79 de lei, iar un brad artificial care cu siguranță ar da tare bine în orice living costă cam 165 lei. O variantă simpatică este și cea a brazilor cu leduri multicolore, cum este cel de mai jos, care costă de la 200 de lei.  

Varianta aceasta colorată și luminoasă este clar pentru nonconformiști

Tare simpatice mi se par decorațiunile de la Brico Depot, mai ales cele metalice. Am o colecție întreagă și mă bucur că o pot îmbogăți anul acesta 🙂 

Voi ce fel de brad veți lua anul acesta? Natural – în ghiveci, tăiat – sau artificial?

Share This Post!