Quadra Casa: 1500 de metri pătrați de finisaje și soluții premium

Shopping Therapy - DesignTherapy

Suntem abia la început în ceea ce privește piața de produse pentru amenajări de interioare premium, însă suntem pe drumul cel bun. Este concluzia mea după ce am văzut noul showroom Quadra Casa, un spațiu unde s-au investit 1,4 milioane de euro pentru amenajare și unde veți regăsi branduri premium. Imagini mai jos.

Arhitecții, designerii de interior, dezvoltatorii imobiliari, clienții dornici de amenajări interioare deosebite, dar și orice pasionat de design de interior trebuie să adauge pe harta magazinelor de profil noul showroom Quadra Casa, din Calea Floreasca, nr 111, adică la Agora.

Showroomul se întinde pe o suprafață de 1500 de metri pătrați și este împărțit în două secțiuni, una dedicată finisajelor și o alta cu produse și soluții hi-tech pentru baie.

În noul showroom Quadra Casa veți descoperi o gamă largă de produse, de la plăci ceramice de interior și de exterior,  fațade ventilate, terazzo, mozaic, parchet, la obiecte sanitare, mobilier, pereți magnetici, corpuri de iluminat și decorațiuni, de la cele mai renumite branduri din Italia și nu numai.

Aici veți regăsi branduri premium, precum Mirage, Gessi, Axor, Villeroy&Boch, Newform, Rexa și mulți alții. În plus, locația oferă decoruri hi-tech, pe gustul celor pasionați de tehnologie, care cu siguranță vă vor face să poposiți o clipă în plus în această secțiune. 

După aproximativ un an de muncă și 1, 4 milioane de euro investiție, suntem mândri să anunțam că noul showroom al brandul Quadra Casa este gata să își întâmpine clienții cu produse și soluții complete și elegante, atât pentru interior, cât și pentru exterior, care să îndeplinească și cele mai înalte exigente. Dar povestea brandul Quadra Casa nu se oprește aici. În momentul de față ne concentrăm pe  Hub Warehouse Otopeni, unde avem în curs de amenajare un spațiu de 3500 mp cu stocuri care rulează 20 milioane de euro

Tatiana Popescu, owner Quadra Casa

Share This Post!