Sprijină designul românesc și cumpără un cadou-experiență pe care nu-l poți uita

Shopping Therapy - DesignTherapy

Nu e ușor să fii antreprenor în România, iar dacă business-ul tău e în domeniul fashion cu atât mai puțin. Însă remarc o tendință îmbucurătoare de a ne apropia de slow fashion, de unicat, în devafoarea consumerismului. De exemplu, de la o simplă bucată de piele până la o geantă ori un accesoriu special este doar un pas: atelierele couture Lyria sau kitul Do It Yourself @Home. Designerul Armina Popeanu a conceput aceste experiențe în jurul ideii de fashion responsabil, dar și ca metodă de relaxare, realizarea pas cu pas a unui accesoriu din piele fiind o metodă inedită de deconectare.

Cadou de Crăciun special

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun ALTFEL, află că Lyria, brand premium românesc de accesorii din piele pictate manual, a lansat o linie de ateliere couture pentru cei care doresc să-și creeze propriile produse fashion din piele.

O experiență Do-It-Yourself, aceste ateliere urmăresc realizarea de produse unicat, personalizate. Mai mult, fiecare atelier de design de genți sau de accesorii achiziționat până la 15 decembrie contribuie  la demersul Arminei Popeanu de a promova moda în stil slow fashion, fiind disponibil exclusiv pe platforma de crowdfunding Startarium

Cât costă un atelier de unde pleci cu geanta ta

Noua linie de experiențe Lyria este disponibilă momentan doar pe platforma de crowdfunding Startarium, în trei variante:

  • Kit-ul DIY @Home (de la 25 de euro) – înveți și primești tot ce ai nevoie pentru a realiza un etui multifuncțional din piele, acasă.
  • Atelier de accesorii (de la 55 de euro) – o experiență unisex, unde accentul cade pe relaxare, detașare și mai ales scoaterea la lumină a laturii creative, în timp ce realizezi un etui multifuncțional, un breloc, un tag pentru bagaj, un suport pentru căști și nu numai. Poți veni singur/ă sau însoțită de prieteni/colegi.

  • Atelier couture de genți (de la 85 de euro) – o experiență de grup sau one-on-one pentru cei care vor să realizeze o piesă de design unică. În doar 3 ore, din mâinile tale iese o geantă care te reprezintă și pe care cu siguranță o vei purta cu mândrie.

Nu e chiar simplu, dar asta până să începi. Am fost deja la trei astfel de ateliere și până acum nimeni nu a zis că a fost plictisitor. Sau nefolositor. Toți au plecat încântați (și EI și ELE, deci e un atelier unisex) și cel mai mult mi s-a părut că s-au distrat cei care au participat în grup la această experiență. Adică 5-6 colegi, într-o competiție amuzantă și în același timp relaxantă. 

Preț redus până pe 15 decembrie

Prin urmare, în loc de un cadou banal, de serie, în loc de un teambuilding obișnuit, ieși din rutină și susține designul românesc și experiențele couture, achiziționând în avans unul dintre ateliere sau kit-ul DIY la preț ealy-bird din campania de crowdfunding de pe Startarium. Detalii aici: http://bit.ly/SustineLyria sau https://www.startarium.ro/crowdfunding/lyria

Share This Post!