Un oraș doar pentru copii. Plin de jucării

Shopping Therapy - DesignTherapy

EduClass

Am fost acum câteva zile la deschiderea unui showroom puțin altfel. E vorba despre un magazin de jucării, așă că poate ar trebui să citească acest post doar părinții sau cei care sunt fani copii. Ce mi-a plăcut la spațiul de 200 de metri pătrați atât de mult încât să scriu despre asta? Oho, multe, dar vă veți convinge voi singuri din fotografii.

Anca și Lucian Leibovici sunt doi tineri simpatici care au pornit un business pe care, ca părinte, îl iubesc și urăsc în aceeași măsură. La EduClass găseam pe site tot felul de jucării faine, dar eu sunt mai old school, prefer să le văd, să-mi dau seama de textură, de tot. Ei, acum cu deschiderea showroomului, vă zic sincer că nu mai am nicio șansă… Orășelul Copiilor se află pe Bulevardul Unirii, la numărul 9. Adică aproape de Palatul Parlamentului, deci într-o zonă centrală, accesibilă, unde găsești și loc de parcare. Spațiul în sine este generos, împărțit pe două etaje. Și amenajat de vis. E luminos, cald, jucăriile sunt la îndemâna copiilor, există chiar câteva pe care le pot testa în showroom. Cumva cei doi antreprenori au creat un spațiu suficient de confortabil astfel încât cumpărarea jucăriilor să nu fie o corvoadă. (Ah, și alături e un coffee shop, așa c puteți combina utilul cu plăcutul cât timp cel mic testează jucării).

EduClass le propune părinților soluții inteligente prin care jucăriile să redevină preocuparea principală a celor mici, astfel încât aceștia să se dezvolte și să învețe lucruri noi, prin joc. Potrivit comunicatului de presă, echipa EduClass acordă o atenție deosebită procesului de selecție a modelelor de jucării, cautând permanent branduri noi, din aceeași sferă a jucăriilor inteligente. Ce nu scrie în comunicat, dar se simte din felul în care este administrat acest business este faptul că jucăriile sunt testate chir în familie, atât de copii, cât și de părinți.

Vă las mai jos câteva imagini ca să vă convingeți de atenția cu care au lucrat la acest spațiu. Și vă recomand să le faceți o vizită, sigur veți găsi ceva fain acolo. Noi, după cum se vede în imagini, nu am plecat cu mâna goală.

EduClass

Atenția la detalii m-a cucerit

EduClass

PS: Dacă aveți de luat cadouri de Paște, aici găsiți jucării atât pentru bebeluși de câteva luni, cât și pentru copii  de 10 ani sau mai mari. Jucăriile tactile pentru bebeluși, jucăriile din lemn, jocurile de echipă și role-play sau jocurile de construit sunt doar câteva dintre variantele de jucării educative ce se regăsesc în Orășelul Jucăriilor.

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci îți recomand și:

3 camere pentru copii create de designeri români

13 super idei de a transforma bucătăria pentru copii de la IKEA

Pentru copii: 5 cadouri pentru ei şi pentru voi

Share This Post!

1 Comment

  • Ingrid aprilie 2, 2018 at 7:25 am

    Tare! Este de trecut pe lista pentru ca are loc de parcare ? si multe jucării. Avem copilași in familie, asa ca il vom vizita siguuuur in aceasta saptamana.
    Mulțumesc! ??