Un scaun fără cuie. Made in Ro

Shopping Therapy - DesignTherapy

Studioul de design, prototipare și producție înființat în 2018 – fabricate – a lansat două obiecte originale, din seria F – Scaunul F și Taburetul F. Expuse în hala industrială găzduită de fosta platforma Industria Bumbacului atât în format final, cât și versiuni intermediare, acestea îți captează imediat privirea prin liniile fine și finisajele naturale. Materialul din care au fost realizate ambele obiecte este placajul de mesteacăn.

Scaunul F este primul scaun desenat, proiectat și fabricat de fabricate. Scaunul vine în pachet plat și poate fi asamblat în 5 minute. Totul se bazează pe îmbinări și prelucrari CNC. Nu necesită niciun fel de unelte și este gândit să nu necesite adezivi pentru lipire sau prinderi mecanice de vreun fel.

Taburetul F a venit ca un companion, măsuță de cafea, suport de reviste sau orice altceva, fiind un obiect multifuncțional. Este obținut din resturile de material rămase de la tăierea plăcii scaunului F pentru eficiență maximă a materiei prime. Ambele obiecte presupun folosirea de noi tehnici și procese de producție, unice și sustenabile.

Scaunul F și taburetul F, alături de alte produse fabricate sunt disponibile pentru România momentan, compania plănuind în 2021 extinderea pe piețe internaționale din Europa și Asia cu design românesc la prețuri sustenabile.

La mai mare, aș spune!

Share This Post!

1 Comment

  • Un scaun fără cuie. Made in Ro | DesignTherapy - Good Media Romania septembrie 16, 2020 at 3:21 pm

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]