Vara asta stăm afară! Mobilier pentru terasă și balcon

Shopping Therapy - DesignTherapy

Am căutat mereu să locuiesc în spații cu balcon/terasă. Să văd cerul. Sau măcar o bucățică de verde, dar așa, de aproape. De aceea, pe balconul meu, zona de depozitare a fost mereu mică, iar spațiul de relaxare a primit cel mai mare procent. Așa că vânez, în fiecare an, idei și produse pentru a-mi face cât mai plăcută șederea pe balcon. Ceea ce vă doresc și vouă! 

Săptămâna trecută am fost la un garden party într-unul dintre locurile mele preferate din București, Atelier Florens. Aici s-a lansat noua colecție JYSK de mobilier pentru spații exterioare. Atmosfera a fost de vis, probabil datorită faptului că totul era amenajat exact ca pe o terasă obișnuită.

mobilier de grădină JYSK

Petrecerea JYSK de la Atelier Florens, surprinsă de talentatul Mihnea Ratte

Noua colecție include atât un set modular (BASTRUP), cu design minimalist și versatil, care poate fi configurat în funcție de spațiul disponibil sau numărul de invitați, cât și mobilier creat special pentru casa de vacanță, în stil rustic și confortabil (FALKENBERG).

Cei care preferă modernul se vor îndrăgosti de setul de terasă RADSTED, cu linii simple și curate, cu un cadru subțire,  realizat din aluminiu, și perne luxoase din textiline, cărora le pot asorta o masă în stil contemporan precum OTTA sau RAMTEN. Cei care preferă stilul exotic pot alege mobilierul ULFBOR, care include două fotolii, canapea de trei locuri și o masă de grădină de dimensiuni generoase.

Mobilier de grădină pentru orice stil

Vedeta colecțiilor de exterior din anii trecuți, setul VEBBESTRUP, se regăsește și în noul catalog, iar acum este disponibilă nu numai varianta în culoarea natur, ci și pe negru. Considerat piesa de rezistență a gamei pentru grădină, acest mobilier este elegant, modern, cu tonuri rustice și poate fi accesorizat în funcție de spațiul disponibil.

Noua colecție de mobilier de grădină JYSK pune accent pe crearea acelui colțișor care aduce hygge în familie – acea stare de bine, de relaxare și fericire tipic daneză. Nordicii adoră să se distreze în natură cu familia sau prietenii și iubesc confortul în spațiul exterior casei. Piesele din noua colecție sunt create special pentru a-i ajuta pe clienți să redescopere bucuriile simple, cum ar fi o seară cu prietenii pe terasă sau o după-amiază pe balcon, citind. Piesele sunt versatile, cu un design minimalist, dar realizate din materiale de calitate și se potrivesc diverselor tipuri de spații exterioare, permițând fiecăruia să aranjeze terasa sau balconul exact așa cum își dorește”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

mobilier de grădină JYSK

Prețurile pornesc de la 180 de lei/set

Colecția de mobilier de grădină JYSK  este realizată din materiale rezistente, care nu au nevoie de o îngrijire specială, cum ar fi oțelul și poliratanul împletit manual. Piesele includ perne confortabile, cu huse din poliester țesut, iar mesele au blat din lemn artificial rezistent, iar accesori creează ca lămpile solare, hamacele, leagănele și întreaga gamă de dinning de exterior creează o atmosferă hygge.

mobilier de grădină JYSK

Prețurile mobilierului de grădină și de terasă încep de la 180 de lei și ajung până la 5.000 de lei. Dacă nu ai nevoie de un set, atunci poți face un upgrade cu câteva accesorii simpatice, o măsuță, niște perne, iar prețurile pleacă de la 50 de lei.

Foto: JYSK

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci îți recomand și:

Idei pentru balcon, terasă şi nu numai

Cum amenajăm terasa

Share This Post!

13 Comments

 • Butterfly mai 13, 2018 at 3:24 pm

  Ador decorururile de exterior, imi place setul cu gri

 • Catalina Coman mai 12, 2018 at 9:49 pm

  Cat de faine sunt seturile. Mi-as savura cafeaua cu drag pe terasa, daca as sta la casa.

 • Anca mai 12, 2018 at 9:05 pm

  Mobilierul din ultima imagine este pe placul meu

 • Simona mai 12, 2018 at 8:54 pm

  Mi-ar plăcea foarte mult să am o terasă pe care să o decorez așa. ??

 • Rokolla mai 12, 2018 at 6:30 pm

  Am vazut ca erau zilele astea niste reduceri la JYSK. Daca as avea un balcon miam are, m-ar si atras si pe mine un set cu canapeluta si masa

 • Ioana S. Pavel mai 12, 2018 at 6:28 pm

  Mvai, ce priveliste acolo!
  Mie si sotului meu tare ne plac terasele de genul.
  Clar, resedinta mea de vara e afara! :)) Pe o astfel de terasa.

 • vyo vyoleta mai 12, 2018 at 10:17 am

  La JYSK am vazut ceva frumos pentru gradina…

 • andra kat mai 12, 2018 at 6:41 am

  super, super!
  si noi la casa avem 3 terase, sa ne ajunga :))

 • Stefania Petrescu mai 11, 2018 at 10:56 pm

  Mereu am fost atrasa de mobilierul de terasa. De-abia astept sa ma mut la curte si sa imi amenajez un loc superb.

 • Mihaela Curea mai 11, 2018 at 8:49 pm

  Eu încă sunt în căutare de mobilier potrivit pentru terasele noastre. Petrecem mult timp pe terasa, pe una mai mare stam cu prietenii, iar pe cealalta, imi place sa stau si sa citesc si sa lucrez, mi-ar placea un mobilier colorat. Inca mai caut.

 • Irina mai 11, 2018 at 6:03 pm

  Interesante idei. Imi place sa stau afara vara mult.

 • Alice Traveler mai 11, 2018 at 5:35 pm

  Îmi plac mult ideile prezentate de tine. Sunt mare fană produse jysk, le recomand

 • Alexandra Roxana mai 11, 2018 at 4:46 pm

  Foarte interesanta postarea. A venit la fix pentru sezonul lenevitului in gradina.