Vine Crăciunul! Colecția hygge de la JYSK

Zilele trecute am fost la lansarea colecției de accesorii și decorațiuni de Crăciun de la JYSK. Cam devreme? Poate, dar cred că acest devreme vine din dorința de a avea cât mai mult Crăciunul lângă noi. Și cui nu-i plac instalațiile de brad, mirosul de vin fiert, motivele de pe păturile confortabile? 

Colecția Nordic Mood de la JYSK este inspirată din tradițiile nordice și este caracterizată de un mix de materiale și culori care accentuează sentimentul de sărbătoare. Piese de mobilier, accesorii și decorațiuni JYSK, elemente cheie ale colecției: sfeșnice, perne deco și pături cu imprimeuri de iarnă, elfi, moși, ghirlande luminoase, coronițe de brazi, pomișori de lumini, toate fac parte din colecția pe care o găsiți deja în magazine și online.

“Sezonul de iarnă ne duce cu gândul la confort și căldură, iar noile produse JYSK exact asta încearcă să transmită: sentimentul pe care îl ai când te relaxezi într-o casă călduroasă. Începând din luna noiembrie , la JYSK veți găsi decorațiuni de Crăciun care să vă ajute să creați din timp acea atmosferă specială de sărbători. În Danemarca, țara din care provine JYSK, perioada Crăciunului este una specială, este apogeul sezonului hygge. Hygge înseamnă să te bucuri de momentele petrecute acasă alături de cei dragi, să ai un confort sufletesc datorită unei companii plăcute, unor mâncăruri și băuturi bune și unui mediu cald și primitor. Hygge e un concept specific danez, dar de atmosfera hygge se poate bucura oricine. De aceea, în noiembrie și decembrie punem accent atât pe produsele pentru casă – mobilier, decorațiuni, textile, corpuri de iluminat etc. – cât și pe accesoriile speciale de Sărbători, disponibile într-o gamă variată și la prețuri accesibile, așa cum i-am obișnuit deja pe clienții noștri”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Cum arată o casă hygge

Eu am văzut deja colecția și pot spune că evenimentul de lansare m-a transpus în atmosfera de Crăciun deoarece spațiul a fost decorat exact așa, ca o casă obișnuită. Vă las câteva imagini să vă convingeți și vă doresc spor la cumpărături!

jysk craciun

jysk craciun

jysk craciun

jysk craciun

Foto: JYSK, Mihnea Ratte

Share This Post!