To Love. 7 lucruri de iubit

Shopping Therapy - DesignTherapy

Astăzi inaugurez o rubrică nouă, ca să spun aşa. Pentru că zi de zi dau peste lucruri faine, pe care aş vrea să vi le arăt, am decis să le strâng, săptămânal, într-un articol. Scurt şi la obiect, doar cu indicaţii despre preţuri şi locurile de unde le puteţi achiziţiona. Vă spun de pe acum că sunt mai mult de therapy decât legate de interioare, pentru că sunt pur şi simplu lucruri care îmi plac şi mă inspiră. Sau îmi dau o anumită stare de bine. 

Dar să lăsăm vorba lungă şi să trecem la descoperirile săptămânii. Acestea sunt:

whishlist

Pe scurt:

Fotoliu Manson, din denim, care se extinde şi devine o saltea confortabilă.  E primul pe wishlist pentru că mi se pare extrem de confortabil şi versatil, perfect pentru un studio mic, pentru camera copilului, pentru un living care se poate transforma în cameră de oaspeţi… Stilul? Nordic, pop art, modern, industrial. You name it! Îl găsiţi la Ioooi., aici.

Din categoria relaxare, ceainic, cană de voiaj (nu-mi spuneţi că nu aţi vrea să beţi cafea în drum spre birou că nu vă cred), ceaşcă şi farfurioară, toate trei de la Design&After şi le găsiţi aici.

Lampadarul Boja de la IKEA este tare fain şi, dincolo de abajurul din materiale naturale, foarte fain, împrăştie o lumină tare plăcută, făcând camera să pară înstelată. Clar un lucru de trecut pe wishlist, mai ales că preţul este mai mult decât accesibil. Îl puteţi cumpăra de aici.

Din aceeaşi paletă cromatică fac parte sandalele Jimmy Choo, care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Eu nu le voi avea niciodată, pentru că nu există mărimea 34 la acest brand. Dacă voi sunteţi mai norocoase, le găsiţi aici.

Eşarfa din mătase de la Efemere este una dintre revelaţiile acestui an. Dincolo de material şi finisajul impecabil, vă mai spun doar atât: designul este realizat de unul dintre arhitecţii mei preferaţi, Hamid Nicola Katrib, care este şi un pictor de care m-am îndrăgostit iremediabil de când l-am descoperit. Eşarfele sunt în ediţie limitată şi le găsiţi aici.

Voi ce aţi trecut pe whishlist? 

PS: Dacă v-a plăcut acest articol, atunci vă invit să citiţi şi:

7 fotolii superbe, pentru orice stil

Cadouri pentru copilul tău

Mergi la picnic? Iată unde găseşti „trusa” completă

Share This Post!

1 Comment

  • To Love. Greenery și arta de a trăi zen | DesignTherapy ianuarie 13, 2019 at 11:05 am

    […] ți-a plăcut acest articol, citește și: 7 lucruri de iubit. Și nu uita: sharing is caring […]