10 hoteluri wow pentru o super-vacanță în această vară

Travel Therapy - DesignTherapy

Călătoriile sunt o ocazie perfectă de a explora culturi noi, a admira peisaje impresionante și de a experimenta bucuria descoperirii. Dar este și despre a găsi locuri superbe, unde să te relaxezi și să te reîncarci de energie. Eu, cel puțin, așa fac: caut cazări spectaculoase. Designul special al acestora mă inspiră, mă fac să mă simt minunat. Așadar fie că ești pasionat de arhitectură tradițională, decor modern sau o combinație captivantă a celor două, am pentru tine 10 hoteluri wow care te vor face să-ți cauți instant bilet de avion.

Prima oprire este Germania. Știu, poate nu e chiar destinația de vacanță la care te-ai gândit din prima, mai ales pentru vară, dar crede-mă că merită efortul. Dacă îți place arhitectura, dacă îți plac drumețiile, dacă îți place să explorezi. Germania este o destinație minunată, iar hotelurile sunt perfecte pentru o vacanță altfel. Ca mai jos: 

hotel vacanta germania
Imaginea este din OrDeLi, revista de organizare, design & fine living
pe care te invit să o explorezi aici.

Ajungem la hotelurile din… Italia

Italia, țara bogată în istorie, artă și rafinament, oferă o gamă variată de locuințe unice, numai bune pentru vacanță. De la apartamente elegante din centrul Romei, cu pereți plini de fresce și mobilier de epocă, la vile impresionante din Toscana, cu grădini idilice și piscine private, opțiunile sunt nesfârșite. De exemplu, poți alege să te cazezi într-o casă tradițională într-un sat medieval din regiunea Umbria, unde vei fi înconjurat de peisaje pitorești și mobilier rustic autentic. Italia are un farmec aparte în fiecare colț, iar proprietățile wow te vor purta într-o călătorie în timp, combinând stilul tradițional cu confortul modern.

hotel vacanta italia
Recomandările noastre de cazare din OrDeLi

Neapărat mergem și în Spania

Spania, cu atmosfera sa vibrantă, influențele arhitecturale variate și plajele sale însorite, are multe de oferit în ceea ce privește designul special al locurilor de închiriat. De la apartamente moderne în Barcelona, cu interioare luminoase și mobilier contemporan, până la cortijo-uri tradiționale renovate în Andaluzia, cu curți interioare fermecătoare și detalii arhitecturale autentice, vei găsi întotdeauna ceva care să îți placă.

Dacă vrei să te bucuri de frumusețea litoralului spaniol, poți alege să te cazezi într-un apartament cu vedere la mare în Costa del Sol sau să optezi pentru o casă în stil mediteranean pe insula Mallorca. Spania este o destinație care îmbină tradiția cu modernitatea și vei găsi numeroase opțiuni de închiriere care reflectă această diversitate.

hotel vacanta spania
Via OrDeLi

La vie en rose, doar în Franța

hotel vacanta franta

Nicio vacanță de vară fără Grecia

Cu peisajele sale uluitoare, plaje magnifice și arhitectura sa distinctivă, Grecia este un paradis pentru iubitorii de design special. Insulele grecești sunt celebre pentru casele lor albe, cu acoperișurile lor albastre și ușile strălucitoare.

Te poți caza în locuințe tradiționale grecești, de la case de pescari renovate în Santorini, cu terase cu vedere la mare și interioare alb-albastru, până la vile luxoase din insula Mykonos, cu design minimalist și piscine cu panoramă.

Oricare ar fi destinația ta în Grecia, vei găsi cu siguranță un loc special, care te va surprinde cu designul său, aducându-ți bucuria de a trăi autenticitatea grecească.

hotel vacanta grecia

Și nu poți rata hotelurile – castel din Marea Britanie

hotel vacanta scotia

Ce părere ai? Ți-ai ales deja destinația de vacanță? 

Dacă vrei să vezi și alte locuri spectaculoase, intră și aici: Casa de vacanța de unde sigur nu vei vrea să mai pleci vreodată sau aici: Cum ar fi să trăiești într-un castel? Iată 7 castele pe care le poți închiria

Share This Post!