3 locuri superbe de la munte unde trebuie să ajungi la final de toamnă

Travel Therapy - DesignTherapy

Cred că anul acesta cel mai greu lucru de dus a fost imposibilitatea de a călători. De a descoperi locuri noi. De a ajunge în Italia, Franța și Olanda, pe care le pusesem pe listă anul acesta. E drept însă că această limitare impusă de multe ori chiar de noi ne-a dus pașii în locuri absolut fenomenale. Am fost la munte, nu la mare, a fost pe munte, nu prin orașe mari. A fost tare bine. Și ne-a deschis apetitul pentru noi astfel de călătorii. Așa că am găsit, pe lângă toate locurile minunate pe care le-am văzut deja, trei noi destinații pentru o vacanță în România. Că tot avem parte de o toamnă blândă.

Anna Charisma Chalet, refugiul din munți

La Avrig, deci câetva ore distanța de București, în apropierea unei cascade, se află un loc ce pare rupt dintr-o poveste. NU exagerez. De la designul absolut fenomenal, ce creează o atmosferă de poveste, cu accente luxoase, până la peisajul superb ce înconjoară cabana. Aflată în mijlocul pădurii, este un refugiu care te ajută să te reconectezi. Cu tine, cu natura, cu cei dragi. O experiență care energizează doar prin simpla planificare a unei vacanțe aici. 

Să nu uităm de împrejurimi:

Mai multe imagini și detalii despre Anna Charisa Chalet aici. Cu siguranță vă va convinge să faceți o vacanță în România.

Cabana Șapte, locul pe care îl aștepți ca și când…

Cabana Șapte este undeva în Munții Făgăraș. Te îndrăgostești de ea de la prima poză. Arhitectura scandinavă se continuă armonios cu designul interior. Ai parte de mult lemn, de ferestre largi, de o priveliște superbă către munte. E o cabană care se închiriază în întregime, iar acest lucru o face practic inaccesibilă.

Ca idee, eu plănuiesc să merg în mai. Rezervarea se face acum, mai ales dacă vrei să stai câteva zile. Aș putea să vă spun mai multe despre facilități, despre cum arată și de ce pare locul perfect de Crăciun, dar și pentru dimineți în tihnă în mijlocul verii, dar mai bine vă arat niște fotografii.

Și împrejurimi:

vacanță în România

Mai multe detalii despre Cabana Șapte și de ce este perfectă pentru o vacanță în România aici.

Hunnia, o surpriză de vacanță în România

Am așa, cumva mixed feelings pentru această cabană. Trebuie să remarci arhitectura, nu ai cum să nu. Arată bine, e interesantă și asigură distanțare socială. Dar lebedele de pe paturi sunt pentru mine un no-no mereu. Evident, it is all in my head. Totuși, cred că merită, mai ales că peisajele din zonă (e aproape de Miercurea Ciuc) sunt spectaculoase. În special toamna. Și pare o experiență culinară de încercat. Poze mai jos, iar detalii aici

Voi pe unde ați mai fost și ați recomanda să ajungă niște oameni cărora le e dor să descopere locuri noi însă sunt destul de precauți în deplasare și-și doresc multă distanțare?

Share This Post!

1 Comment

  • 3 locuri superbe de la munte unde trebuie să ajungi la final de toamnă | DesignTherapy - Good Media Romania octombrie 31, 2020 at 12:21 pm

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]