Cum arată și cât costă să stai în primul hotel din Aeroportul Henri Coandă

Travel Therapy - DesignTherapy

Vi s-a întâmplat să aveți zboruri la ore mici? Să plecați de acasă la 3.00 dimineața pentru un avion cu plecare la 6.00, în cel mai fericit caz? Well, acum există în aeroport un hotel. Din lanțul Hilton, nou-nouț, deci cu siguranță o opțiune de luat în seamă. Mai ales că este un hotel de unde poți pleca pe jos la aeroport, iar camerele par tare confortabile. Să le vedem, nu?

Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 218 camere și se adresează în special segmentului business, personalului companiilor aeriene ce operează pe Aeroportul Henri Coandă, fiind totodată o soluție pentru pasagerii cu zboruri anulate sau întârziate. Cu un design modern, funcțional, cu accente minimaliste, contemporane, Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 5 săli de conferință cu o suprafață totală de 225 de metri pătrați, ce pot fi compartimentate în funcție de necesități. În plus, camerele sunt dotate cu birouri, scaune ergonomice și wi-fi care să asigure un mediu de lucru confortabil și eficient pentru clienții din zona business.

Hilton Garden Inn
Fier și masă de călcat în toate camerele. Util și la îndemână.

Cât costă o cameră la Hilton Garden Inn? 

Durata medie a șederii în cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este estimată la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%, cu mențiunea că specificul hotelului este de a primi solicitări de rezervări same day, gradul de ocupare fiind influențat in mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Prețurile pornesc de la un tarif promoțional de 69 de euro/cameră, urmând ca acestea să se înscrie în linia pieței.

Hilton Garden Inn
Foarte simpatică zona leisure
Hilton Garden Inn
Băile au design minimalist, pragmatic, cu tonuri naturale, neutre.

Un restaurant fusion și servicii utile

Hilton Garden Inn Bucharest Airport inaugurează odată cu deschiderea hotelului și restaurantul Wright Flyer, care promite un răsfăț al simțurilor, prin abordarea unică și combinațiile inedite de ingrediente adunate din întreaga lume. Restaurantul va avea o capacitate de 126 de locuri și va oferi servicii complete – mic dejun, prânz și cină, precum și room service. Eu aș adăuga un waffle station la micul dejun care nu vă va lăsa să vă ridicați de la masă. 

În plus, hotelul mai dispune de un serviciu self laundry, care asigură haine spălate și uscate în 60 de minute, în timp ce toate camerele sunt dotate cu fier și masă de călcat, de un magazin deschis 24/7, precum și de o parcare subterană, disponibilă contra-cost.

Hilton Garden Inn
Ușor de reperat, la doar 150 de metri de aeroport.

Share This Post!