Poți ghici unde se află acest smart hotel cu un design fenomenal?

Travel Therapy - DesignTherapy

smart room Hotel Caro

Suntem obișnuiți să căutăm hoteluri spectaculoase atunci când călătorim. Suntem obișnuiți cu la ei se poate, la noi nu. Suntem obișnuiți cu condiții de 3-4 stele în hoteluri cu pretenții. DAR! Surpriză! În București există un hotel ca afară. Cu camere inteligente, unde totul este digital, cu un design industrial-eclectic care de cucerește din prima secundă, cu o priveliște care te face să uiți că ești în București și să te bucuri de o adevărată escapadă urbană. Unde? Vă spun imediat!

Camerele renovate de la Hotel Caro, căci da, despre el este vorba, au fost gândite să spargă tiparele unei camere standard. Plecând de la originea clădirii existente, Fabrica de Glucoză, s-a creat un concept urban eclectic care a păstrat elementele specifice locului – cărămidă, décor urban etc. În plus, s-a implementat o tehnologie discretă, realizând astfel o cameră de hotel “smart”. Ce înseamnă acest lucru mai exact?

Camerele sunt dotate cu senzori de mişcare, încălzire în pardoseală cu senzor de temperatură, de reglare a intensității luminoase (dimming light), toate controlate prin intermediul unei tablete. Camerele sunt echipate cu TV interactiv (comenzi şi informaţii în timp real), în unele camere acesta fiind ascuns în oglindă.

smart room Hotel Caro
Acest design este preferat de clienții bărbați, însă, sincer, și de mine.
Chiar mai mult decât cel cu accente turcoaz
Turcoaz
Cu paturi separate
smart room Hotel Caro
Apartament

Acasă, dar într-un hotel smart

Scopul a fost crearea unei camere atipice prin “încălcarea regurilor” de design interior, oferind comfortul a ceea ce înseamnă “mă simt ca acasă” atât prin mobilierul ales – saltea premium Simmons, extrem de confortabilă, sau fotoliu Butterfly din piele, cât şi prin elemenetele de decor – boxa Marshal, un accent retro absolut adorabil, sau lampadarul urban. 

smart room Hotel Caro
Patul perfect 🙂
smart room Hotel Caro
Pentru dimineți la fereastră…

Noul concept este  implementat în 85 de camere Premium în Hotel Caro, iar prețul pentru o astfel de cameră pornește de la 100 de euro, în ofertă fiind inclus și accesul la WorldClass, pe lângă alte facilități.

Mi se pare o variantă minunată chiar și pentru o escapadă urbană. Un weekend la hotel, chiar în București, pentru că zona este foarte liniștită, cu room service, mâncare bună, vin bun (Să nu uităm de 1.000 de chipuri din incinta hotelului). Un weekend de relaxare, fără stresul drumului spre munte. Sună bine, nu?

Mai multe detalii găsești aici: Hotel Caro Premium Rooms

Share This Post!

1 Comment

  • Apartament superb: 3 camere perfecte în inima Londrei | DesignTherapy iulie 14, 2019 at 8:23 pm

    […] Sau poate vreți ceva spectaculos, dar mai aproape de casă: Poți ghici unde se află acest smart hotel cu un design fenomenal? […]