Studio în Sibiu pentru cei care vor să vadă lumea

Travel Therapy - DesignTherapy

studio sibiu

Am descoperit că ne place cel puțin la fel de mult să ne plimbăm prin țară cum ne place să mergem să vizităm locuri noi din afara țării. Unul din locurile noastre preferate este Sibiul. Pe care încă nu l-am văzut tot, deși l-am vizitat de câteva ori. Așa că, uitându-ne după un loc de cazare, am dat peste acest studio în stil industrial, foarte drăguț, care este de altfel și accesibil ca preț.

World Studio este, așa cum bine îi zice numele, un studio de 55 mp amenajat într-un stil mai puțin obișnuit pentru o locuință care se închiriază. Un atu îl reprezintă și faptul că se află la doi pași de zona pietonală a Centrului Vechi. De remarcat peretele din cărămidă unde se odihnește atât de natural o hartă a lumii. Desigur, elementul central al amenajării, aceasta se asortează crmoatic cu draperiile.

Prețul este în medie 200 de lei pe noapte, eu l-am găsit pe Booking, iar lumea spune că este unul dintre locurile preferate de clienți, mai ales de cupluri (wink!). Printre atu-uri: curățenia, amenajarea neobișnuită, amabilitatea gazdelor, proximitatea față de atracțiile clasice din Sibiu.

Voi când plecați în vacanță? 

Share This Post!