Unde mâncăm cel mai bun mic dejun?

Travel Therapy - DesignTherapy

mic dejun

Cred că una dintre activitățile mele preferate de weekend este micul dejun în oraș. De fapt, aș zice brunch-ul. De multe ori pornim așa în căutare mai degrabă decât cu o țintă clară. Și pentru că încă suntem în căutare, vă arăt pe unde am fost noi și vă întreb ce ne mai recomandați.

Moon Brasserie

De când a fost amenajat Splaiul Unirii, zona arată mult mai atractivă. Seara e puțin cam aglomerată pentru gustul nostru, dar pentru un mic dejun – brunch, e perfectă. Mai ales că putem merge cu bicicletele până acolo. Așa că nu o dată am poposit la Moon. Micul dejun arată bine și e gustos. Cam așa:

Bread and butter

Pe Calea Victoriei, aproape de Universitate, e Bread and Butter. Ne place mult, ne plăcea mult și când puteam lua masa înăuntru. Îmi place cafeaua, dar și mâncarea. Îmi place că oamenii sunt deschiși să adapteze preparatele în funcție de mofturile copilului. Îmi place să merg acolo duminică dimineața, când nu e trafic și pot sta afara. Tot cu bicicleta, desigur. 

VacaMuuu

Poate vă surprinde, dar guess what, VacaMuuu, de la 1 august își extinde meniul spre zona de breakfast-brunch. Au anunțat deja că sunt super-friendly cu familiile însoțite de copii, deci la fix.

Noul meniu Delicious Breakfast al VacaMuuu este disponibil incepand cu 1 august. Propunerile acestuia merg catre un stil de viata sanatos, echilibrat, unde gustul se imbina cu preparatele de calitate, premium si mereu proaspete, fara ingrediente congelate. Printre preparatele-vedeta cu care VacaMuuu isi doreste sa atraga noi clienti se numara Omleta cu branza proaspata de capra, Gouffre cu Somon afumat, Shakshuka si, bineinteles, Steak&Eggs.

Extinderea aceasta a meniului vine pentru VacaMuuu ca o masura luata in aceasta perioada ciudata, cand restaurantele raman practic inchise, iar terasele sunt oricum afectate de masurile de distantare impuse. Indiferent de motive, eu ma bucur ca exista noi destinatii pentru family brunch. 

Voi ce-mi recomandati?

Foto: Adobe Images, PR

Share This Post!